ΝΟΛ: Συμμετοχή στο δεύτερο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομίλων

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας Lefkas Youth Challenge έκανε την αναχώρησή της  για να συμμετάσχει στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομίλων European Championships 2019 – EUROSAF Club Sailing που θα διεξαχθεί στην περιοχή Ascona – Locarno της Ελβετίας από 21 έως 25 Μαΐου.



Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας εκπροσωπεί όχι μόνο το νησί μας αλλά και την Ελλάδα αφού είναι η μοναδική ελληνική αποστολή!

Η αποστολή απαρτίζεται από τους αθλητές: Νόνικα Οικονομοπούλου, Χρήστος Σπανόπουλος, Τάσος Ψιμόπουλος, Μαριλένα Κακλαμάνη.

Πληροφορίες και νέα για τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://sailing.europeanchampionship.club/?fbclid=IwAR2ay9hAgDSkkUb3WqL3DNNFBntccXawNimeDwt-o1T46b0l49pXP9PrjHc

καθώς και στη σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/SailingclubChampion/

Οι αγώνες αναμεταδίδονται ζωντανά μέσω live link, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Ευχαριστούμε πολύ τους Δημήτρη και Στέλλα Κατωπόδη και την εταιρία τους Katopodis Yachting που με την υποστήριξή τους πραγματοποιείται αυτή η αποστολή στο εξωτερικό!

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας Lefkas Youth Challenge συμμετείχε και στην περσινή διοργάνωση, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στην Πύλο και στην οποία κατέλαβε την 5η θέση.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24