Επιτυχίες για το Αγωνιστικό τμήμα του ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ

Παράλληλα με τις πυρετώδεις προετοιμασίες και την διεξαγωγή του 9ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου το αγωνιστικό τμήμα του Φίλανδρου συμμετείχε με 21 αθλητές σε 4 διαφορετικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Άργος Ορεστικό και Πρέβεζα ταξιδεύοντας μέρα παρά μέρα.



Η πρωταθλήτριά μας Ευδοξία Κουρέτση εν μέσω διαβάσματος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Συνθέτων στη Θεσσαλονίκη, όπου στο Έπταθλο εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Μερικές μέρες μετά στα Ιωάννινα κατέκτησε τη 2η θέση στον Ακοντισμό Γυναικών (εάν και νεάνιδα) χάνοντας μόνο για 15 εκ το χρυσό μετάλλιο. Και πρόλαβε να κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες στο Έπταθλο. Και όλα αυτά ενώ είναι άριστη μαθήτρια και σημαιοφόρος του Λυκείου της. Παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά της Λευκάδας.

Από τους μικρότερους αθλητές μας ξεχώρισαν η 1η θέση του Στυλιανού Ζαβιτσάνου στο Τέτραθλο στην Πρέβεζα καθώς και οι 3ες θέση του Πέτρου Πανάκη και της Ερμιόνης Κατηφόρη στο ίδιο αγώνισμα.

Πολύ καλά τα πήγε και η Βιολέτα Λιβασσόβα στο μήκος, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη της συμμετοχή στο Πένταθλο Πανκορασίδων.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και