Νίκη Λευκάδας: “Το Ευχαριστώ & τα συγχαρητήρια του Νίκου Δουβίτσα”

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας γυναικών της Νίκης Λευκάδας για τη σεζόν 2018-19:



«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Συγχαρητήρια πρέπει όμως να δώσουμε και στη δική μας ομάδα, που μέσα σε μια πολύ κουραστική σεζόν, γεμάτη πίεση και πολλά χιλιόμετρα, κατάφερε και πέτυχε τους τρεις στόχους που είχε θέσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ΄ όλα το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στο EuroCup, τον συνεργάτη μου Θωμά Ζαβιτσάνο και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Φραγκούλη. Ένα μεγάλο μπράβο στην Πρόεδρο Γεωργία Λάζαρη που είχε τη δύναμη και την ενέργεια για αυτόν τον Σύλλογο, ώστε να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα και ένα μεγάλο μπράβο στον Μάριο Περδικάρη, στην Σοφία Θεοχάρη και στην Λίτσα Αγγελάκη που ήταν πάντα κοντά σε ό,τι και αν χρειάστηκε η ομάδα. Για το τέλος άφησα τις πρωταγωνίστριες, τις παίκτριες που έδωσαν τα πάντα μέσα στην χρονιά και αξίζουν συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια σε ό,τι και αν κάνουν και καλή συνέχεια στις Παγκορασίδες μας, που σε αυτά τα δύο ματς με την Δάφνη έδειξαν ότι αυτές είναι το μέλλον της Νίκης»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που