ΕΠΣ Π-Λ: Δεύτερη φορά δύο ομάδες τις Λευκάδας στον τελικό

Η Λευκάδα από την σεζόν 2007-2008 έχει τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο στο τελικό του κυπέλλου, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκαν σε τελικό δύο ομάδες της Λευκάδας ήταν την σεζόν 2009-2010. Στον τελικό μεταξύ Τηλυκράτη-Οδυσσέα Νυδριού που διεξήχθη στις 17/03/2010 στο ίδιο γήπεδο, νικητής αναδείχθηκε ο Τηλυκρατης (1-0 με σκόρερ τον Θεραπο).




Προπονητής του Οδυσσέα Νυδριού τότε ήταν ο Γιώργος Κατηφόρης, που αύριο θα είναι στον πάγκο του Πανλευκάδιου. Ενώ, όπως και τώρα έτσι και τότε στον “κυανέρυθρο” πάγκο καθόταν προπονητής εκτός Λευκάδας. Τώρα ο κ. Μαγκαφίνης, τότε ο μεγάλος άσος του παρελθόντος, κ. Γούναρης.

Οι δύο ομάδες τα τελευταία 4 χρόνια, πάνε εναλλάξ σε τελικού, όμως μόνο ο Τηλυκράτης έχει κατορθώσει να σηκώσει το κύπελλο. Μάλιστα, o Τηλυκράτης που μετράει 11 συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου, στέφθηκε κυπελλούχος έξι φορές. Ο Πανλευκαδιος που έχει λάβει μέρος σε δύο τελικούς Κυπέλλου δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπύρος Χαϊδάκης: “Θα είμαστε μέσα στην τριάδα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική”

Δήλωση μετά τον αγώνα Αμβρακικός Βόνιτσας vs Απόλλων Πάργας αλλά και την στέψη της Βόνιτσας Πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2023-24 έκανε ο Σπύρος Χαϊδάκης.