Νίκη Λευκάδας: Ήττα στο Μπαχράμι, με το βλέμμα στο μέλλον

Με αμίγως ελληνικό ρόστερ μετά τη λήξη της συνεργασίας με τις Αμερικανίδες αθλήτριες, η ομάδα μας αγωνίστηκε στην Αθήνα στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3-4 στο πρωτάθλημα με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ηττήθηκε με σκορ 92-67.

 

Ντεμπούτο πραγματοποίησε η 14χρονη Ιουλία Κερασοβίτη η οποία πέτυχε τέσσερις πόντους, ενώ τρεις πόντους πέτυχε η επίσης παγκορασίδα Δέσποινα Ιωακειμίδου, στα καλάθια των οποίων η λευκαδίτικη εξέδρα ξεσπούσε σε πανηγυρισμούς. Αγωνίστηκαν επίσης η νεανίδα Παναγιώτα Αρώνη και η κορασίδα Δανάη Πολίτη. Ο αντίπαλος χρησιμοποίησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τις βασικές του αθλήτριες και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την Κυριακή στις 13:30 την Δάφνη στον τελευταίο – όπως όλα δείχνουν – αγώνα της χρονιάς.

Δεκάλεπτα: 21-12, 49-34, 73-47, 92-67

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μπουμπούς): Τζέιμς 45, Σερδάρη, Αλεξανδρή 9, Σουλτάνη 3(1), Γούναρη 3(1), Παγώνη, Τσίκα 5(1), Σακελλαρίδου 2, Τσίντομ 9, Μπράουν 16(2)

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Κερασοβίτη 4, Τσινέκε Κ. 12(2), Τσινέκε Ε. 13(1), Ιωακειμίδου 3(1), Σύρρα 6, Παπαμιχαήλ 12(1), Μπαλτά 2, Αρώνη, Πολίτη, Κοντογεώργου 13, Μαρίνη 2.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24