Τηλυκράτης: Νέες καταγγελίες του Δημήτρη Μαγκαφίνη για τα περιστατικά στον αγώνα με τον Κρόνο

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «Τρίτο μάτι», με τους δημοσιογράφους Λευτέρη Σαρελάκο και Γιώργο Μυρισκλάβο, ο 51χρονος τεχνικός «καυτηρίασε» την φιλοξενία των Αργυραδιτών, λέγοντας ότι στο ημίχρονο του ματς, οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη προπηλακίστηκαν καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια και πως σ’ εκείνο τον χώρο υπήρχαν και «μπράβοι». Ανέφερε εξάλλου ότι ο σέντερ φορ του Κρόνου, Τίχομιρ Κάνεφ, προχώρησε σε απαράδεκτη πράξη, χτυπώντας τους παίκτες της Λευκαδίτικης ομάδας, γι’ αυτό και θα πρέπει η Πολιτεία να απελάσει άμεσα τον Βούλγαρο κυνηγό, που δεν σέβεται το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα.

Όπως επισήμανε ο Μαγκαφίνης, ο Τηλυκράτης δέχθηκε επίθεση επειδή δεν θέλησε να μπλέξει σε «παιχνίδια», υπονοώντας προφανώς ότι η ομάδα του αρνήθηκε να «δώσει» τον αγώνα και να καθίσει να χάσει.

Επίσης, ο προπονητής κατήγγειλε την Αστυνομία της Κέρκυρας, για την απαθή της στάση, παρόλο που τα όργανα της τάξης ήταν παρόντα στα επεισόδια και παρότι ο τεχνικός του Κρόνου, Γιάννης Καλούδης, είναι αστυνομικός.

Όπως είπε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, το συγκεκριμένο δυσάρεστο συμβάν επηρέασε την απόδοση του Τηλυκράτη στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε ότι δεν ξέρει τι επιπτώσεις μπορεί να είχε η ομάδα του στην περίπτωση που δεν κέρδιζαν οι Αργυραδίτες, ενώ κατέληξε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του βιώνει τέτοιες καταστάσεις.

Οι δύο δημοσιογράφοι του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου, εξέφρασαν την έκπληξή τους για τα λεγόμενα του Μακεδόνα προπονητή, καταδικάζοντας απερίφραστα τα επεισόδια εις βάρος του συλλόγου της Λευκάδας, ενώ -όπως ανέφεραν- καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να βγει «στον αέρα» ο Πρόεδρος του Κρόνου για να δώσει απαντήσεις, δίχως ωστόσο αυτό να καταστεί εφικτό.

πηγή: soccerplus.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που