ΓΣ Λευκάδας: Χάλκινο μετάλλιο ο Φυτόπουλος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων

Την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη 23 και 24/04/2019 διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Βορείου Ομίλου για κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Παίδων/Κορασίδων.

Από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας συμμετείχε ο Κων/νος Φυτόπουλος ο οποίος πραγματοποίησε το πρώτο του Δέκαθλο. Με δεδομένα την απειρία του αθλητή στο αγώνισμα, την έλλειψη κλωβού ρίψεων και στρώματος για άλμα επί κοντώ αλλά και τις συνεχόμενες αναβολές άλλων διασυλλογικών λόγω καιρού που δυσκόλεψε τον προγραμματισμό της προετοιμασίας του, το αποτέλεσμα τελικά κρίνεται θετικό, αφού χωρίς να κάνει τις καλύτερες επιδόσεις του κατάφερε να το ολοκληρώσει (που είναι πάντα ο πρώτος στόχος), να πετύχει όριο πρόκρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων (5124 βαθμούς) και να ανέβει ακόμη μια φορά στο βάθρο των νικητών (χάλκινο μετάλλιο).

Οι επιδόσεις του αθλητή ανά αγώνισμα ήταν οι εξής:

100μ (12’’18), μήκος (5,71μ), σφαίρα (11,80μ), ύψος (1,60μ), 400μ (55’07), 110μεμπόδια (16’’29), δισκοβολία (26,05μ), επίκοντώ (2,70μ), ακοντισμός (34,71μ), 1500μ (4’54’’82).

Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου είναι την Παρασκευή 3/4/19 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες»που θα διεξαχθεί η Α’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών με συμμετοχή 5 αθλητών και 2 αθλητριών και την Κυριακή 5/4/19 στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού με περίπου 15 αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 (ΠΠ-ΠΚ Α’).

Δε γίνεται να μην αναφερθούμε και στη συμμετοχή για 12η συνεχόμενη χρονιά αθλητών και αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, ως μαθητές της Διεύθυνσης Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με τουλάχιστον 14 συμμετοχές στη νεότερη ιστορία του συλλόγου. Αυτή τη φορά θα λάβουν μέρος ο Κων/νος Φυτόπουλος στο Δέκαθλο και η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη στο άλμα εις ύψος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» στις 8 και 9/5/2019.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που