Αίτημα στην ΕΠΣ από τις ομάδες που συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019

Αίτημα στην ΕΠΣ από τις ομάδες συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019

ΑΙΤΗΣΗ

Κύριε πρόεδρε διεξαγωγής του πρωταθλήματος     

Τα τέσσερα σωματεία ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ , ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ-Κ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ τα οποία με βάσει την τελική βαθμολογία και την προκήρυξη του πρωταθλήματος συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019 παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος αλλά και για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους , θα πρέπει τα play off να διεξαχθούν με τους ίδιους όρους και χρονικές προθεσμίες με τις προηγούμενες περιόδους .

Είναι τέλος σεζόν με τις ομάδες καταπονημένες και  με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι και αγωνιστικά και επαγγελματικά δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 12 ημερών .

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που αποφασίσατε χωρίς την συμμετοχή μας , πιστεύουμε και όχι μόνο εμείς ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας .

Η κοινή πρότασή μας όσον αφορά τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο 20/4 , Μεγάλη Πέμπτη 25/4 , Κυριακή του Θωμά 5/5 , και Κυριακή 12/5. Σε αυτές τις ημερομηνίες πρέπει να διεξαχθεί και ο τελικός κυπέλλου καθώς συμμετέχει ο Πανλευκάδιος αλλά και ο Τήλυκράτης που έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις .

Καλό θα ήταν να μας καλέσετε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες  να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας .

Οι πρόεδροι των Σωματείων

ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ     ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ       ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ   ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΘΕΟΔ.      ΚΑΤΟΠΩΔΗΣ ΜΙΧ.        ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ         ΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που