Σε φιλανρθωπικό τουρνουά η Κ-14 του Πανλευκάδιου

Σε φιλανθρωπικό τουρνουά ακαδημιών θα αγωνιστεί η Κ-14 του Πανλευκάδιου, την Κυριακή 14/4 στην Άρτα. Τα έσοδα θα διατεθούν για το “Χαμόγελο του παιδιού”.



Διαβάστε την ανακοίνωση του Πάνου Πολίτη στο προσωπικό του προφίλ στο  Facebook:

Καλησπέρα φίλοι μου.Την ερχόμενη Κυριακή 12 Απριλίου διεξάγεται στην πόλη της Άρτας ένα τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.Οι εισπράξεις θα διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα ”Το χαμόγελο του παιδιού”. Είχαμε την τιμή να καλέσουν και το δικό μας τμήμα Κ-14 των ακαδημιών του Πανλευκάδιου,ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα, σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, την κοινωνική και πολιτισμική ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει σαν σύλλογο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας,όπως και το SUPER MARKET των αδελφών Κοντογιώργη,οι οποίοι στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε έσπευσαν, με μεγάλη γενναιοδωρία και αγάπη,να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή,προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κλείνοντας,θα ήθελα να μου επιτρέψετε να αναφέρω μία παλιά Κινέζικη παροιμία.”Τον κόσμο δεν τον κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την