Δήμος: Βράβευση αθλητών Τοξοβολίας των Προγραμμάτων “ΑΘΛΗΣΗ για ΟΛΟΥΣ”

Ο Δήμος Λευκάδας μας ενημερώνει σχετικά με την βράβευση αθλητών του Τμήματος Τοξοβολίας των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ:

 

Την Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ Θανάσης Περδικάρης υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο οκτώ (8) αθλήτριες και αθλητές του Τμήματος Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ, οι οποίοι συμμετείχαν και διακρίθηκαν πρόσφατα σε πανελλήνιους αγώνες και άλλες επίσημες διοργανώσεις.

Βραβεύτηκαν στην κατηγορία ανηλίκων ο Θάνος Μπουλμπασάκος, ο Ίων Μουχούρτης, ο Βλάσσης Τζαβαλάς, όλοι μαθητές Δημοτικού και στην κατηγορία ενηλίκων η Αγγελική Μπούρα, η Όλγα Αγγέλου, ο Πέτρος Βρακατσέλης, ο Βασίλης Ρουμελιώτης και  ο Δημήτρης Λάμπρης.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ συγχάρηκαν τις αθλήτριες, τους αθλητές και τον γυμναστή-προπονητή Δημήτρη Ροντογιάννη για τις σπουδαίες διακρίσεις σ’ αυτό το δύσκολο άθλημα, υποσχόμενοι κάθε δυνατή στήριξη στην προσπάθειά τους. Επίσης ευχαρίστησαν θερμά τους παριστάμενους γονείς των μικρών αθλητών για την συνεχή υποστήριξή τους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...