Μπαίνουν Δημοσιογραφικά θεωρεία στο “Πλάτωνας Γληγόρης” (pics)

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Πολίτη:

Ορίστηκε με σημερινή απόφαση της Ο.Ε η ανάδοχος εταιρεία που θα προμηθεύσει στο «Πλάτων Γρηγόρης», τα δημοσιογραφικα θεωρεία, που επί δεκαετίες ήταν αίτημα όλων ως μια ακόμα παρέμβαση στο κεντρικό στάδιο του νησιού μας.

Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να αναβαθμίζει το εν λόγω στάδιο, σταθερά και συνεχώς.

Ήδη έχει βρεθεί , με διαγωνισμό και ο προμηθευτής 300 νέων πλαστικών καθισμάτων που θα τοποθετηθούν κάτω από το θεωρείο και προχωράμε στις απαραίτητες γραφειοκρατικες διαδικασίες… την ίδια στιγμή που έχουν αρχίσει οι εργασίες μόνωσης και υποστύλωσης του Βορειοανατολικου τμήματος των κερκίδων…έχει τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας και κατασκευάστηκε δεύτερο σκάμμα μήκους. Έχουν κατασκευαστει νέα αποδυτήρια διαιτητών και παρατηρητών , τα οποία έχουν διατεθεί όλες τις μέρες της εβδομάδας στους συλλόγους του στίβου , πλην απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής! Ολοκληρώθηκε και ο ορισμός του προμηθευτή των 2 στρωμάτων αλμάτων ύψους κι επί κοντω, και περίπου σε 40 μέρες, αν όλα πάνε καλά θα βρίσκονται στη διάθεση στης αθλούμενης νεολαίας!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και