2ος Καλλιγώνιος δρόμος – Οι νικητές

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών 600 αθλητές, αθλούμενοι και παιδιά  και με σύμμαχο μια ηλιόλουστη μέρα ξεκίνησε ο 2ος Καλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος, που διοργάνωσε για 3η χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιγωνίου, με εκκίνηση και τερματισμό την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Οι διαδρομές ήταν οι εξής: αγώνας 600μ των Special Olympics, Παιδικός αγώνας 1000μ., Ημιμαραθώνιος 21χλμ. και δρόμος 9 χλμ.. Οι αθλητές του Ημιαμαραθώνιου είχαν την ευκαιρία να κινηθούν  μέσα στην περιοχή της Αρχαίας Νηρίκου,  να διασχίσουν λόφους κατάφυτους από ελαιόδεντρα και πλαγιές με οργιώδη βλάστηση.

Τόσο η διαδρομή των Special Olympics όσο και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν πλήθος συμμετεχόντων και ήταν άκρως θεαματικές.

Είναι η 3η χρονιά που εξάγονται οι αγώνες με απόλυτη επιτυχία και άψογη οργάνωση. Ψυχή της διοργάνωσης η άξια πρόεδρος του συλλόγου και δραστήρια  Έφη Γεωργάκη στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια καθώς και σ όλους όσους συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία και συμμετοχή.

Πηγή Κειμένου aromalefkadas.gr

Οι νικητές



Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δόξα Λευκάδας| Συγχαρητήρια στο Μίλωνα

Η Δόξα Λευκάδας, έδωσε συγχαρητήρια στο Μίλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1. Η Ανακοίνωση Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας, συγχαίρει τον