Τηλυκράτης – Θρίαμβος Σερβιανών 2-0

Εύκολα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Τηλυκράτης πήρε το ματς-τελικό εναντίον του Θριάμβου Σερβιανών με το τελικό σκορ 2-0, να αδικεί τους “κυανέρυθρους” που έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και για τα 90 λεπτά του παιχνιδιού.


Μόλις στο 15΄ λεπτό, ο Περιστέρης βρισκόμενος σε θέση βολή, εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Κολοβού και από κοντά με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι έψαψαν και άλλο γκολ και έχασαν και άλλες φάσεις το πρώτο 45λεπτο για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη τα ίδια…αντι να μπει η μπάλα μέσα έμπαιναν οι παίχτες που έχαναν την ισορροπία τους στην τελική προσπάθεια. Χαμένα τετ α τετ στο πρώτο πεντάλεπτο του β΄ μέρους, κλασσικές ευκαιρίες χαμένες από Γεωργούση και Βασίλα. Αλλά ήρθε ο Κολοβός, με ένα φανταστικό σουτ,να γράψει το 2-0 και να “σφραγίσει” την παραμονή του Τηλυκράτη στη Γ΄ Εθνική.

Διαιτητής: Ματσούκας Μ.

Βοηθοί: Τσιλίκας Ν. – Καλυβόπουλος Σ.

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Τεντζέρης,Πριόνας(86′ Μπαλή), Καταγής Σ., Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης (73′ Βασίλας), Φράγκος, Γεωργούσης(89′ Γεωργάκης),  Καταγής Γ., Κολοβός.

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος(69′ Μάνος), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης(46′ Κωσταμένας), Βραχνος(απεβλήθη 90+), Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλετάς, Ηλίας(83′ Κτενάς), Ριτσάνης(46′ Αλεξίου).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24