ΑΟ Καρυάς: Ευχαριστήριο για τους συγχωριανούς της Αυστραλίας

Ο ΑΟ Καρυάς ενημερώνει:


Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στις αρχές του Μάρτη στην μακρινή Αυστραλία, ύστερα από συνεργασία του ΑΟ Καρυάς με τους ομογενείς Καρσάνους!

Δεκάδες ήταν οι συγχωριανοί μας και όχι μόνο που συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση αυτή και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συντονιστή PaulΑραβανή, ενώ γεύτηκαν τους μεζέδες του Βασίλη Σταύρακα.

Από την πλευρά μας αποστείλαμε πλούσιο αθλητικό υλικό της ομάδας, το οποίο κληρώθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου του χωριού μας!

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και προσέφεραν στην εκδήλωση αυτή, που από τόσο μακριά βάζουν κι αυτοί ένα λιθαράκι στην συνέχιση και διατήρηση ενός εκ των σωματείων και συλλόγων του χωριού μας!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί