Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Κατηφόρης: “Δίκαιο το αποτέλεσμα”

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού του Πανλευκάδιου με τον ΠΑΣ Πρέβεζας όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Κατηφόρης έκανε δηλώσεις χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα δίκαιο.

Πιο αναλυτικά:

“Ευτυχήσαμε να ξεκινήσουμε πολύ καλά τον αγώνα με ένα γρήγορο γκολ και νομίζω μέχρι να δεχτούμε το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο ημίχρονο, ήμαστε πάρα πολύ καλοί και τακτικά και ατομικά και στην άμυνα και στην επίθεση. Από εκεί και πέρα όταν και δεχθήκαμε το γκολ, χάσαμε την ηρεμία μας και ο ΠΑΣ Πρέβεζας ήταν καλύτερος στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Και το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Μπήκαμε καλά και όσο πέρναγε η ώρα λόγω και των απουσιών και λόγω ότι μερικοί ήταν τραυματισμένοι και δεν έκαναν προπόνηση, άρχισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Προσπάθησε με μεγάλες πάσες στις οποίες και ανταποκριθήκαμε σωστά και νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Εμείς ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με στόχο να ανεβάσουμε κάποια παιδιά από την ακαδημία στη μεγάλη ομάδα. Ανεβάσαμε 6-7 παιδια, δεν είναι στόχος η άνοδος, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι κερδίσουμε.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που