Νίκη Λευκάδας: Ηττήθηκε στο τελικό – Κέρδισε το σεβασμό (photos)

Μόνο και μόνο το επίτευγμα της Παρασκευής, όπου κέρδισε Δάφνη και εισιτήριο για τελικό είναι από μόνο του μεγάλο επίτευγμα, πόσο μάλλον δε να της κάθονταν και η έκπληξη να έπαιρνε το κύπελλο απέναντι στον πανίσχυρο και αήττητο Ολυμπιακό. Η ομάδα της Νίκης, μπορεί να ηττήθηκε στο τελικό, κέρδισε όμβως το σεβασμό από κάθε φίλο του αθλήματος.

Η Νίκη Λευκάδας στάθηκε άξια στο τελικό απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο που ακούει στο όνομα του Ολυμπιακού, κέρδισε το σεβασμό για ακόμη μια φορά όσων ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ, παγίωσε με την όλη της συμμετοχή στο F4 των Χανίων το παραπάνω βηματάκι που θέλει κάθε χρονιά και εδραίωσε τη θέση της στο τοπ επίπεδο από την 1η της συμμετοχή στην Α1.

Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Λευκάδας, με την παρουσία της στα Χανιά, τους κέρδισε όλους, εκτός του….Ολυμπιακού!!! Τόσο δυνατή παρουσία είχε η αποστολή της Λευκάδας, από τον Πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο που έκανε το μακρινό ταξίδι για τη Κρήτη και από την συνέντευξη τύπου, μέχρι και τις τελευταίες εικόνες της απονομής και των δηλώσεων των παραγόντων.


tips από Χανιά

*** H EOK μπορεί να πήρε καλό βαθμό έως άριστα με την ασφάλεια του F4 και την αποφυγή επεισοδίων, καθώς όλα κύλησαν ομαλά.

*** Δεν πλήρωσε και λίγα έξτρα η διοίκηση της Νίκης Λευκάδας, αφού μόνο τον…αέρα που ανέπνεαν στο ξενοδοχείο των αποστολών δεν πλήρωσαν!

*** Σάββατο παραμονή του τελικού, οι αδερφές Τσινέκε πήγαν αεροπορικώς αυθημερόν Αθήνα για να δώσουν γραπτές εξετάσεις στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα να έλειπαν από την προπόνηση της ομάδας.

*** Ψυχογιού και Δεληγιάννη ήταν οι παλιοί γνώριμοι και που ανέλαβαν την ξενάγηση όσων ήταν από Λευκάδα στα Χανιά.

*** Το κύπελλο που πήρε για τη 2η θέση η Νίκη Λευκάδας, επέστρεψε μέσω θαλάσσης στη Λευκάδα!

*** Μετά τη Σύρρα, ο Γιατρός είχε βάλει στοίχημα ότι θα σήκωνε τη Γουόκερ στις πλάτες του! Τελικά, προσπάθησε να σηκώσει τη Πρόεδρο, τη Γεωργία στην απονομή.

*** Πάλι με δύο βραβεία έφυγε η Νίκη Λευκάδας από το F4. Αυτό της Κατάταξης και το βραβείο της 1ης σκόρερ, αφού μετά την Έλαν Μπράουν σειρά είχε η Τζέιντ Γουόκερ!

*** Η αίσθηση μου είναι ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι σε αυτό το F4. Ο Ολυμπιακός, πάει φουλ για το 4 σερί νταμπλ. Η Νίκη, πήγε στο τελικό κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Η Δάφνη θα μπορούσε να πάει και αυτή τελικό, τελικά δεν είπε και ¨όχι¨ στη 3η θέση. Ο Παναθηναϊκός, έστειλε το μήνυμα ότι επιστρέφει.

*** Ωραίο το κλειστό της Κλαδισσού που έγιναν οι αγώνες. Λίγος κόσμος και λίγα παιδάκια παρακολούθησαν και τα 4 συναρπαστικά ματς.

*** Αεροπορικώς εκτός μιας όλες οι αποστολές στα Χανιά. Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, της πρώην δική μας Βικτωρίας Γούναρη, πήγε και ήρθε με πλοίο.

*** Η “μάχη” του τελικού κρίθηκε στους “αιθέρες” και σε 2 τρίποντα!!! Πολλές ανανεωμένες επιθέσεις ο Ολυμπιακός και 2 “μαχαιριές” της Τόμας και της Νικολουπούλου και το 61-67 έγινε 61-73!

*** Δικαίωση για το Νίκο Δουβίτσα και όλο το προπονητικό σταφ, τόσο η νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό, όσο και η συμμετοχή στον τελικό!

*** Οι καραμούζες επέστρεψαν στον τελικό! Στο ματς με τη Δάφνη δεν άφησε η αστυνομία να περάσουν μέσα.

*** Ο Μάριος την Παρασκευή ήταν μαζί μας και έκανε περιγραφή…Στο τελικό δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στον πάγκο.

*** Ο Γρηγόρης…ο μπούμπης… έζησε και αυτός τη συμμετοχή του στο F4…Είδε παλιούς φίλους στα Χανιά. Ενώ, φρόντιζε όλα να είναι στην εντέλεια.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24