Final Four Χανιά| Ώρα Τελικού για τη Νίκη Λευκάδα, κόντρα στον αήττητο Ολυμπιακό – Κυριακή 24/3 15:00

Η Μεγάλη στιγμή έφτασε για τη Νίκη Λευκάδας, καθώς ήρθε η Κυριακή και σε λίγες ώρες(15:00 prisma 91.6) θα πάρει μέρος στο μεγάλο ΤΕΛΙΚΟ…ναι καλά διαβάσατε του 20ου Final-4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.




Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα, η ομάδα της Λευκάδας είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, καθώς σε αυτόν τον αγώνα υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Υπάρχει μια ομάδα που ήρθε για να σαρώσει τα πάντα και μέχρι τώρα το κάνει. Είναι ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ εντός συνόρων τα τελευταία ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ολυμπιακός. Ακριβώς, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ….τρία νταμπλ αήττητος.

Μιλάμε για την απόλυτη “μάχη” δαβίβ εναντίον γολιάθ. Μία μάχη ενός νησιού, κόντρα στο μεγάλο λιμάνι της χώρας. Μία αναμέτρηση ανάμεσα στην μόνη επαρχιακή ομάδα της Α1,  απέναντι στο μεγάλο σύλλογο που ακούει στο όνομα του Ολυμπιακού, στο Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού.

Θα μιλάμε την απόλυτη έκπληξη αν η Νίκη Λευκάδας κατακτήσει το κύπελλο, αλλά πότε δεν ξέρεις. Σε μία μονή αναμέτρηση όλα μπορούν να γίνουν. Πολύ δύσκολο βέβαια απέναντι σε αυτή την ομάδα που έχει στις τάξεις τις υπερόπλα!

Ραντεβου στις 15:00 στο Ραδιόφωνο του prisma 91,6 να ακούσουμε μαζί τις ιστορικές στιγμές της Νίκης Λευκάδας στα Χανιά, στο κλειστό της Κλαδισού, όπου θα χτυπάει η καρδιά της Λευκάδας για τα κορίτσια της Νικης….. ΛΕΥΚΑΔΑ – ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24