Final Four Χανιά| Δηλώσεις για τον τελικό από Δουβίτσα & Μπαλτά (video)

Πανέτοιμες για τον αυριανό τελικό (15.00) του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά είναι οι ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας.






Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη οι δύο προπονητές των ομάδων Γιώργος Παντελάκης και Νίκος Δουβίτσας είχαν μια ιδιαίτερη «μονομαχία» με φόντο το τρόπαιο.

«Το αήττητο για μένα δεν έχει μετρήσει ποτέ. Το κύπελλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Είναι ένα μονό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν έχει καμιά σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέσα στη σεζόν για το πρωτάθλημα με τη Νίκη Λευκάδας. Στις τελικούς η πίεση και το άγχος είναι διαφορετικά από το πρωτάθλημα. Οπότε εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε, να έχουμε την προσοχή μας για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης, ο οποίος αποκάλυψε ποιες παίκτριες από τη Νίκη Λευκάδας θα ήθελε στην ομάδα του. «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί έχω δύο αγαπημένες μου παίκτριες στη Νίκη Λευκάδας, την  Πελαγία Παπαμιχαήλ και την Ανθή Μπαλτά. Είναι δυο αθλήτριες που ξέρω πολύ καλά και αγαπώ και αυτές θα ήθελα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας  Νίκος Δουβίτσας μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να πάρει το κύπελλο. «Σε έναν τελικό κάθε ομάδα θα ήθελε μια νίκη για να κατακτήσει το κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι αήττητη για πολύ καιρό. Εκτός από εξαιρετικές παίκτριες έχει και πολύ καλό προπονητικό τιμ… Είναι ένας τελικός κυπέλλου, αλλά θα δούμε αύριο». Οσο για την παίκτρια που θα ήθελε από τον Ολυμπιακό δεν σκέφτηκε και πάρα πολύ. «Θα επέλεγα την Πηνελόπη Παυλοπούλου, είναι ένα εξαιρετικό πόιντ γκαρντ και μια σοβαρή αθλήτρια που με έχει εντυπωσιάσει».

Για την αυριανή μάχη μίλησε και η πλέι μέικερ του Ολυμπιακού Αγγελική Νικολοπούλου. «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς για φέτος, το Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Νίκη Λευκάδας είναι μια καλή ομάδα και τη σεβόμαστε. Εμείς, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε το τρόπαιο».

Από την πλευρά της Νίκης Λευκάδας η Ανθή Μπαλτά υποστήριξε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Νίκη Λευκάδας που θα αγωνιστεί στον τελικό του Final Four. Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος, καθώς θεωρώ ότι είμαστε μια πετυχημένη ομάδα. Πάμε να ευχαριστηθούμε και να χαρούμε τον αγώνα».

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 12.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του Final Four με αντιπάλους τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και τον Παναθηναϊκό με «έπαθλο» την τρίτη θέση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ