Final Four Χανιά| Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό – Κυριακή 24/3, Ώρα 15:00

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Νίκη Λευκάδας διεκδικεί το τρόπαιο του Κυπελλούχου για τη φετινή χρονιά κόντρα στον κάτοχό του και αήττητο Ολυμπιακό στο Κλειστό Κλαδισού Χανίων την Κυριακή 24/3 στις 15:00.





Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3) έγινε η τελευταία προπόνηση εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης και η ομάδα είναι πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην ομολογουμένως σπουδαιότερη μπασκετική αναμέτρηση στην ιστορία του Συλλόγου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μαζί με τον «ερυθρόλευκο» συνάδελφό του Γιώργο Παντελάκη μίλησαν στην ΕΟΚ εν όψει του τελικού. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις ΕΔΩ!

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω του Youtube της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ΕΔΩ!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί