Final Four Χανιά| Δηλώσεις Δουβίτσα & Γουόκερ!!!

Αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού όπου η Νίκη Λευκάδας πήρε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής επί της Δάφνης, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δουβίτσας και η MVP της αναμέτρησης, Τζέιντ Γουόκερ έκαναν δηλώσεις.


Δήλωση Νίκου Δουβίτσα: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ντέρμπι. Εμείς στοχεύσαμε στο inside game και πιστεύω ότι πετύχαμε το πλάνο μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πέρναμε κάποιες διαφορές και τις χάναμε μόνοι μας με κάποιες λάθος επιλογές και λάθος πάσες. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πετύχαμε τον στόχο μας και για πρώτη φορά είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό»

Δήλωση Jade Walker: «Εφαρμόσαμε το πλάνο μας και ειδικά στο τέλος σφίξαμε πολύ την άμυνα. Κάναμε μια πολύ εμφάνιση και βγάλαμε καλές δημιουργίες. Έβαλα αρκετά καλάθια, αλλά αυτό έγινε χάρη στις συμπαίκτριές μου».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που