Final Four Χανιά: Photostory & μικρά-μικρά από τη συνέντευξη τύπου του Final-4

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του 20ου Final Four στο γήπεδο της Κλαδισού στα Χανιά, όπου αύριο θα γίνουν οι ημιτελικοί με δύο ομάδες να “τσεκάρουν” εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής.







Η συνέντευξη τύπου του 20ου Final 4, έγινε μέσα σε όμορφο κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των 4 ομάδων, αφού δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα καθώς το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και στην περίπτωσή μας μια γιορτή του γυναικείου αθλητισμού.

Ενώ, ο Δήμαρχος Χανίων καθυστέρησε περίπου μισή ώρα, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να δίνουν το πράσινο φως να ξεκινήσει χωρίς την παρουσία του. Όταν ήρθε σημείωσε τη σημασία της διοργάνωσης στην πόλη του.

Εκτός του Νίκου Δουβίτσα και της Παπαμιχαήλ, από τη Νίκη Λευκάδας ήταν ο GM, Κώστας Φραγοκύλης, η Πρόεδρος της ομάδας, Γεωργία Λάζαρη και ο αντιπρόεδρος, Μάριος Πέρδικάρης. Μάλιστα, η κ. Λάζαρη είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Γολέμη, εκπρόσωπο της ΕΟΚ.

Την εθιμοτυπική φωτογραφία με το κύπελλο έβγαλαν μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων.

Αντίλογο είχε ο Γ.Γ. της ΕΟΚ, κ. Τσαγκρώνης με εκπρόσωπο μέσου, όταν ο τελευταίος σε ερώτησή του αποκάλεσε το δεύτερο ημιτελικό, “μάχη αιωνίων”, με τον Γραμματέα της ομοσπονδίας να μη συμφωνεί με τον όρο.

Εκκλήσεις προς τους εκπροσώπους του τύπου να διαφημιστεί η γιορτή του μπάσκετ και η σημασία αυτού στα μικρά παιδιά και όχι τυχών πράξεις και γεγονότων που είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Για τα κίνητρά τους και την χαρά της συμμετοχής στάθηκαν αρκετοί από τους εκπροσώπους των ομάδων.

 



Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24