Final Four Χανιά: Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για ξένες

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα να αγωνιστούν τρεις ξένες παίκτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την πρότασή του.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει επίσημα το αίτημά του να εξαιρεθεί από τον κανονισμό και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τρεις ξένες παίκτριες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Βάσει του κανονισμού, μία ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, δεν μπορεί να έχει στο ρόστερ της ξένες παίκτριες και έτσι το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την πρόταση των «πρασίνων».

Να θυμίσουμε ότι οι ημιτελικοί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 22-24 Μαρτίου και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Νίκη Λευκάδας.

Πηγή: Fws.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24