Νίκη Λευκάδας: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Final Four (pics)

Για το F4 στα Χανιά ξεκίνησε να προετοιμάζεται η Νίκη Λευκάδας από τη Δευτέρα του απόγευμα στο κλειστό της Λευκάδας με την καθιερωμένη προπόνηση.


Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Δουβίτσα για το φάϊναλ φορ των γυναικών που θα γίνει στα Χανιά που έχει προκριθεί για 2η φορά στην Ιστορία της η Νίκη Λευκάδας την τελευταία 5τία. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Αγ.Δημητρίου, με στόχο την είσοδό της στο μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Οι παίκτριες της Νίκης Λευκάδας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη επί Λευκαδίτικου εδάφους, καθώς η αποστολή θα ταξιδέψει στην Κρήτη και στα Χανιά την Πέμπτη το πρωί όπου θα πάρει μέρος στο Final four Μπάσκετ κυπέλλου γυναικών που θα γίνει 22-24 Μαρτίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρα  έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στα Χανιά στο γήπεδο όπου θα γίνουν οι αγώνες και το βράδυ η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει