Α1 γυναικών: «Μπουκέτα» γυναικών στο Καλύβια-Πανιώνιος! (vid)

Το ματς των Καλυβίων με τον Πανιώνιο στιγματίστηκε από ένα άσχημο περιστατικό, που είχε τσαμπουκά και… μπουκέτα! Δείτε στο βίντεο του SDNA τι συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν σε μία άμυνα της Ντέιβις στη Δίελα. Οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ, η Αμερικανίδα σηκώθηκε με… φόρα και το βίντεο δείχνει πως ακουμπά λίγο την γκαρντ του Πανιωνίου. Εκείνη αντέδρασε, της τράβηξε το πόδι και τότε ξεκίνησε το… ροντέο!

Η σέντερ των Καλυβίων επέστρεψε και γρονθοκόπησε την Δίελα, η οποία απάντησε με μικρότερη ένταση. Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, όμως χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαιτητές πήραν το δελτίο της Ντέιβις, ενώ δεν συνέβη το ίδιο και με την άσο του «Ιστορικού».

Δείτε στο βίντεο του SDNA τι ακριβώς συνέβη:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24