Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των special olympics ως unified με την Εθνική Ελλάδος στο Ντουμπάϊ, o Διονύσης Μπουρδούβαλης. – Διαβάστε δηλώσεις του

Στην Εθνική Ελλάδος των special olympics για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάϊ, ως unified ποδοσφαιριστής εκλέχθηκε από την ομοσπονδία ο ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη, Διονύσης Μπουρδουβαλης.


 

Ο 23χρονος μέσος του Τηλυκράτη, θα συμμετέχει στην 11άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μαζί με άλλους 5 ποδοσφαιριστές και άλλους 6 ποδοσφαιριστές με νοητική υστέρηση.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος 25 χώρες, σε τουρνουά των 5 ομίλων και θα διαρκέσει από τις 8 Μαρτίου έως στις 22 Μαρτίου και θα σιεξαχθεί στο Abu Dhabi.
 

Δείτε στο παρακάτω Link την παρουσίασή του πατώντας ΕΔΩ

To lefkadasportnews.gr, επικοινώνησε με το νεαρό παίχτη του Τηλυκράτη στο Ντουμπάι, όπου μας μετέφερε τις μέχρι τώρα εμπειρίες του: Eίναι τιμή που εκλέχθηκα από την ομοσπονδία να συμμετέχω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ως unified ποδοσφαιριστής. ;Eχω ξαναφορέσει το εθνόσημο της εθνικής ελλαδος κ-17 τη σεζόν 10-11 όταν αγωνιζόμουν στον Aτρόμητο Αθηνών, αλλά αυτό που ζω αυτή τη στιγμή εδώ είναι μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα, είναι κάτι το μοναδικό που λίγοι θα μπορέσουν να το ζήσουν.

Εύχομαι εγώ και υπόλοιποι unified συμπαίκτες μου της Εθνικής Ελλάδος να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και να κατακτήσουμε το Χρυσό.”

Related News

Comments are closed