ΕΠΣ Π-Λ| Πανλευκάδιος – Αχέρων Καναλακίου 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα σε Πανλευκάδιο και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.



Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ενώ στην επανάληψη ο Κούτσικος είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ.

Στο 16΄ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όταν ο Ορφανός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάτσενου και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30΄ ο Κούσης με ψύχραιμο πλασέ από κοντά, ισοφάρισε για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μετά από ασίστ του Φέτση.

Ο Πανλευκάδιος, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό στο Καναλάκι.


Διαιτητής:
Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Πάτσης

Πανλευκάδιος(Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ.Σ., Κολάγκι (89΄ Χριστοδούλου), Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ. (87΄ Τζόλος), Τουργέλης, Γαζής (67΄ Αργυρός), Ορφανός (78΄ Καρελής), Κούτσικος.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Κάτσενος, Ζδράβος, Αθανασίου (49΄ Ελέζι), Φράγκος, Πάνος, Τσαγκαλίδης (56΄ Λουκούμης), Φέτσης (66΄ Νικολάου), Κούσης, Μπέλλος, Τζίμας, Μήλιος (82΄ Κυριάκης)

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24