Πανλευκάδιος Γυναίκες: Ήττα 2-0 από Ατρόμητο Ζαρουχλέϊκων.

Έχασε με σκορ 2-0 από τον πρωτοπόρο του ομίλου Ατρόμητο Ζαρουχλέικων το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου στο Γήπεδο Σφακιωτών η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.


Η λευκαδίτικη ομάδα πάλεψε στα ίσια το ματς αλλά υπέκυψε τελικά στην εμπειρία και την ανωτερότητα του αντιπάλου που δημιούργησε και τις περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στα γκολπόστ. Στο 36΄ η Βάσω Λαζανά ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ ύστερα από σουτ από πλάγια δεξιά θέση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 40΄, η ίδια πάλι παίχτρια της φιλοξενούμενης ομάδας σούταρε από την ίδια περίπου θέση και η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρα (ίσως και με αυτογκόλ) στην εστία του Πανλευκάδιου.

Να επισημάνουμε, ύστερα και από διαμαρτυρίες παραγόντων, την έλλειψη εγκαταστάσεων υγιεινής στο γήπεδο των Σφακιωτών, που την ίδια μέρα είχε διεξαχθεί νωρίτερα και άλλος αγώνας της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, μεταξύ του ΠΑΣ Σφακιωτών και της Αναγέννησης Τσουκαλάδων, όταν το γήπεδο του Νυδριού ήταν την ίδια μέρα ελεύθερο. Τόσα κορίτσια και γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία διαιτητής του αγώνα, δεν θα είχαν τουαλέτα, αν ο ΠΑΣ Σφακιωτών δεν διέθετε τις δικές του.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων ήταν οι ακόλουθες:

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ Α.-Σ., ΠΑΥΛΟΥ Ε., ΑΡΑΒΑΝΗ Α., ΑΡΜΑΤΑ Δ., ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ε., ΓΑΒΡΙΛΗ-ΚΟΛΥΒΑ Α., ΓΚΙΝΗ ΑΛ., ΜΕΣΣΗΝΗ Ε., ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ ΑΙΚ., ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΥ Ν., ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ Σ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: ΚΟΛΟΒΟΥ Δ.-Σ., ΓΑΡΔΟΥΝΗ Ι., ΔΑΡΒΙΡΑ Χ.-Α., ΚΟΛΟΒΟΥ Ν.-Σ., ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γ., ΚΑΛΤΣΑΝΑ Χ., ΜΕΡΤΗ Χ., ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤ., ΝΙΦΟΡΑ Λ., ΛΑΖΑΝΑ Β., ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Α.

Τα αποτελέσματα της 9ης Αγωνιστικής έχουν ως εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ 0-2
ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 1-5
ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 10/3
ΚΕΡΚΥΡΑ 1996 ΡΕΠΟ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ 22
ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 19
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 9
ΚΕΡΑΥΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 7
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 7
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 1966 6
ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 3
(Η Νίκη Προαστίου, η Κέρκυρα, οι Λύκοι Αιγιαλείας και ο Κεραυνός Θεσπρωτικού έχουν από έναν αγώνα λιγότερο)
ΕΠΟΜΕΝΗ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/3)
ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΠΡΩΤΙΚΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1996
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΡΕΠΟ

Πηγή: kolivas.de

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει