Τηλυκράτης – ΑΕ Λευκίμμης 0-3

Την εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Λευκίμμης, γνώρισε ο Τηλυκράτης με σκορ 3-0 το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνίδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι όσες φορές πλησίασαν στην εστία του Κουσιάδη, έβαλαν και ισάριθμα τέρματα.




Οι παίχτες του Ρομπέρτο Μπολάνο πέτυχαν αιφνιδιάσουν νωρίς νωρίς τους αντιπάλους τους, καθώς στο 10ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσεβανέδη ο οποίος με καλή ατομική ενέργεια κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στη συνέχεια ο Λίμα με ανάποδο ψαλιδάκι αιφνιδίασε την άμυνα του Τηλυκράτη και σημείωσε το 0-2, μέσα σε ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους.

Από το 30΄ λεπτό μέχρι το τέλος, ο Τηλυκράτης ήταν ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, που είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή, όχι όμως και το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν και ένα τρίτο τέρμα στο 67′ με τον Τσεβανέδη έπειτα από τραγικό λάθος του Κουσιάδη.

Διαιτητής: Ζαμπάλας Σ.

Βοηθοί: Θανάσης Α. – Πάνος Σ.

Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Κουσιάδης, Πριόνας, Καταγής,Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης, Cela (75′ Γεωργάκης), Κολοβός, Καταγής, Βασίλας (46′ Φράγκος).

ΑΕ Λευκκίμης (Ρομπέρτο Μπολάνο) : Ντούνης, Βούλγαρης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Shterev ( 46′ Βασιλάκης), Κιοσές, Γαστεράτος (88′ Βλάχος) , Κάντας, Τσόφλιος, Τσεβανέδης (77′ Λεπενιώτης) , Λίμα (69′ Θεοδωράκης )

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24