Οδυσσέας Νυδριού – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-2

Αν και προηγήθηκε στο χώρο από πολύ νωρίς, ο Οδυσσέας Νυδριού δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.



Η ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς ευτύχησαν να προηγηθούν στο 23′ με γκολ του Γαζή.

Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και στο 58′ ο Λάκκας ισοφάρισε με σουτ.

Στο 64′ οι Φιλιππιαδιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Κακάβα να πετυχαίνει με κοντινό πλασέ το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Μαυροκέφαλου-Παναγιωτόπουλος

Οδυσσεας Νυδριού (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Καρδάνης, Μακρυμανώλης (Μανωλίτσης), Θειακός, Καταγής, Γεωργάκης (Κτενάς), Βουλγαρίδης, Μουρεχίδης (Ζουριδάκης), Μονόλιθος, Ζάτσε, Χατζής (Βάσσης), Γαζής.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Λαζάρου, Λαϊνάς, Δερβίλης, Κακάβας, Λάκκας, Καλπακούλας, Τσίρος (70΄ Τζελιλάι), Τσιάπη, Μήτσος, Νίκου (90΄ Γείτονας), Τσιφλίδης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24