Τηλυκράτης: Έκλεισε θέση στο τελικό, 0-4 τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας βρίσκεται σχεδόν και…με τα δύο πόδια ο Τηλυκράτης, ο οποίος επικράτησε με 4-0 στη Φιλιππιάδα του Εθνικού.




Στον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας που έγινε σήμερα στην Φιλιππιάδα, ο Τηλυκράτης Λευκάδας επικράτησε του Εθνικού Φιλιππιάδας με 4- 0 και ουσιαστικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 1-0 με γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Γιώργος Καταγής στο 29ο λεπτό.

Στο 60΄ ο Γεωργούσης με σουτ έκανε το 0-2 και στο 66΄ ο Γεωργάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 76΄ ο Πριόνας μετά από λάθος της άμυνας του Εθνικού με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 0-4.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Τσόγκας-Νάστος

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Λαζάρου, Δερβίλης, Σαραντάρης (46΄ Τσίρος), Κακάβας, Λάκκας, Λέντζος, Γείτονας (69΄ Καλπακούλας), Τσιάπη, Μήτσος, Νίκου, Τσιφλίδης (48΄ Τζελιλάι).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Δημητρης Μαγκαφίνης): Τεντζέρης, Πριόνας, Καταγής Σ. (63΄ Μπαλή), Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης (61΄ Γεωργάκης), Φράγκος (77΄ Λογαράς), Κολοβός (53΄ Βασίλας), Καταγής Γ., Γεωργούσης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24