Δόξα Λευκάδας: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννενα

Χωρίς την παρουσία του κόσμου του θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, την Δόξα Λευκάδας για την 18η αγωνιστική στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς τιμωρήθηκε για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο τοπικό ντέρμπι των Ιωαννίνων με τον ΑΓΣΙ.

Αναλυτικά :

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕ Δόξα Λευκάδας για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  Ανδρών (3ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03/03/2019, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 96/11-02-2019 Απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ..

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την