Νίκη Λευκάδας: Δηλώσεις Δουβίτσα & Σμίθ

Διαβάστε τι δήλωσαν ο Νίκος Δουβίτσας και η Τζένα Σμίθ, αμέσως μετά από τη νίκη της Νίκης Λευκάδας επί του Πανιωνίου στην Αθήνα.


Νίκος Δουβίτσας: «Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά. Για 35 λεπτά έπαιξαν με συγκέντρωση και πειθαρχία στην άμυνα. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για εμάς όσον αφορά τις προπονήσεις, λόγω των τραυματισμών. Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή προπόνηση με τρεις εναντίον τριών ή τέσσερις εναντίον τεσσάρων. Παρόλα αυτά πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ευτυχώς η Σύρρα επανέρχεται τις επόμενες ημέρες. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν»

Τζένα Σμιθ: «Ήταν ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και πάλεψαν για την νίκη. Για εμάς είναι μια πολύ καλή νίκη και όλοι στην ομάδα συνεισέφεραν για αυτό το αποτέλεσμα»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που