Πανλευκάδιος – ΠΑΣ Θύελλα 2015 2-2

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στην σημερινή αναμέτρηση ο Πανλευκάδιος κόντρα στον ΠΑΣ Θύελλα 2015 για την 23η αγωνιστική. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν από την κακοκαιρία  ο διαιτητής αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας.

Η γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έπειτα από το γρήγορο γκολ του Αρίδα στο 10ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη απάντησε με μια καλή προσπάθεια του Κούτσικου στο 22ο λεπτό ο οποίος αφού μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ο Πανλευκαδιος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τον Καρελή στο 67o λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μακρής διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής : Ρούσος Ν. – Βοηθοί: Φραγούλης K. – Παππάς

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης, Κολάγκι, Τσιάβος, Κούμπης, Τουργέλης, Κοκόλης(80΄ Παναγιωτόπουλος), Κονιδάρης(71΄ Αργυρός), Καρέλης, Κούτσικος, Γαζής(55΄ Φλούδας)

ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (Στασινός): Στασινός, Σπερδέα(90+ Καπότης), Κουτρούλος, Λιότσος, Μήτσης, Ζοτάι, Γουρουνάς, Μπαρλαγιάννης(73΄ Δριβάκος), Αρίδας(60΄ Παληογιάννης), Χαϊδάκης(88΄ Αποστολάκης), Μακρής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...