Οδυσσέας Νυδριού: Έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Μέσα σε ένα φιλικό κλίμα, η οικογένεια του Οδυσσέα Νυδριού συγκεντρώθηκε χθες το βράδυ στο καφέ “Iguana” στο Νυδρί, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Φίλοι, παίκτες και μέλη του Οδυσσέα Νυδριού, έδωσαν το παρόν, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Κτενά να τους καλωσορίζει ευχόμενος τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος αφού έκανε μια μικρή ανασκόπηση για την πορεία της ομάδας μέχρι και σήμερα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους προπονητές Αλέξη Βλασσόπουλο και Νικόλα Λιόλιο καθώς και τους παίκτες για την προσπάθεια τους, αλλά και όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα.

Έπειτα τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο Χρήστος Βάννας, προπονητής των ακαδημιών, που με τη σειρά ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους παίκτες και επεσήμανε πως εν έτει 2019 τα μικρά παιδιά ακόμα κάνουν προπόνηση στο ξερό γήπεδο, ελπίζοντας σύντομα να βρεθεί μια λύση.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στην Αιμιλία Κτενά για της εξαιρετικές τις επιδόσεις στον χώρο του αθλητισμού.

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτισε ο Αναστάσιος Γαζής, πρόεδρος της κοινότητας του Νυδριού, δίνοντας τις δικές του ευχές για υγεία και καλή πρόοδο στους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της πίτας από τον πατήρ Αιμίλιο.

Οι πίτες στο σύνολό τους ήταν δύο: μία για την ομάδα και μία για τις ακαδημίες.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί από την πίτα των παικτών ήταν ο Καρδάνης Λάζαρος, που κέρδισε δύο αεροπορικά εισιτήρια, ενώ από την πίτα των ακαδημιών εξίσου τυχεροί στάθηκαν ο Γιώργος Γαζής και ο Λάμπρος Γιαννακούλης κερδίζοντας αθλητικά δωράκια.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχοι..

Πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει