Αυτές οι πόλεις διεκδίκησαν το Φάιναλ Φορ γυναικών

Διαβάστε στο Lefkadasportnews.gr πως κατέλειξε η ΕΟΚ στην επιλογή των Χανίων για να γίνει το φετινό Final Four του κυπέλου μπάσκετ γυναικών. Λίγες περιοχές ήθελαν η τους προτάθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση.



Η ομάδα της Νίκης Λευκάδας, ήθελε να γίνει η διοργάνωση αν όχι στη Λευκάδα, σε κάποια γειτονική περιοχή, με τις δύο προτάσεις να πέφτουν στο κενό. Πρώτον, ο Δήμος Λευκάδας είχε διοργανώσει πάλι τον ίδιο θεσμό, που παρότι η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη εντός παρκέ, εκτός είχαμε εκτεταμένα επεισόδια και όλοι θυμούνται αυτά και όχι το μεγάλο τελικό που κρίθηκε στο σουτ.

Η λύση της Άρτας, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, αλλά και ο εκεί Δήμος όταν το θέμα τέθηκε στο τραπέζι ήταν αρνητικός για τον φόβο των επεισοδίων. Ενώ, ήδη ο Δήμος Αρταίων θα φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση του αθλητισμού. Τον τελικό στο χάντομπολ, που είναι πολύ διαδεδομένο στη πόλη της Ηπείρου.

Επίσης, και τα Γιάννενα έπεσαν σαν πρόταση στο τραπέζι που έχουν φτιάξει ένα πολύ όμορφο κλειστό γυμναστήριο, όμως ούτε αυτή η λύση προχώρησε, καθώς υπήρχαν ορισμένα προβλήματα.

Μία άλλη πρόταση, με το παρασκήνιο να λέει ότι έγινε από πλευράς Πρασίνων ήταν η Αρεόπολη στη Μάνη. Με τον κ. Γιαννακόπουλο να έχει καταγωγή από την Πελλοπόνησο, θα ήταν μια καλή λύση, αλλά και αυτή η σκέψη δεν προχώρησε.

Στο τραπέζι έπεσε και περιοχές στην Αθήνα, αλλά δεν θα ήταν ωραίο για το ίδιο το άθλημα, καθώς δεν θα προσέλκυε αρκετό κόσμο. Ενώ, θα ήταν πολύ επικίνδυνο και για τυχών επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων.

Έτσι ο ΕΟΚ αποφάσισε να πάει στη Κρήτη. Εκεί, που γίνετε κάθε χρόνο ο τελικός των ανδρών σε διαφορετική περιοχή όμως. Αντί Ηρακλείο, στα όμορφα Χανιά και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και η Νίκη Λευκάδας να πάει ακόμη ψηλότερα από την 3η θέση που είχε κατακτήσει στο Fianl Four της Γλυφάδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...