Τηλυκράτης: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του…

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ionion Star, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η οικογένεια του Τηλυκράτη. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε αυτούς που προσφέρουν κοινωνικό έργο στον τόπο μας γι αυτό και βραβεύτηκαν συμβολικά με τιμητικές πλακέτες τα  Μονοπάτια Αλληλεγγύης, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Λευκάδας “ΦΑΡΟΣ“, το Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ” και η Λευκογαία 

Επίσημοι, αθλητές, φίλοι, χορηγοί και μέλη του Τηλυκράτη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τιμώντας έτσι με την παρουσία τους αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για την ομάδα.

Τον λόγο στην εκδήλωση πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Καραγιάννης, ο οποίος έδωσε  τις δικές του ευχές για τη νέα χρόνια και  προχώρησε σε μια ανασκόπηση για την επιτυχή πορεία των ακαδημιών και την θετική εξέλιξη της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ευχόμενοι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς, ο βουλευτής Λευκάδας Θ. Καββαδάς, ο Δήμαρχος Κ. Δρακονταειδής καθώς και οι πρώην βουλευτές Ξ. Βεργίνης και Θ. Σολδάτος, εξαίροντας όλοι τη σημασία του αθλητισμού τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της πίτας από τον, Αρχιερατικό της Μητροπόλεως,  π. Αθανάσιο.

Οι πίτες στο σύνολο τους ήταν τρεις: μία για τους παίκτες, μία για τα παιδιά των ακαδημιών και μία για το κοινό.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί από την πίτα των παικτών ήταν ο Χρήστος Φράγκος, που σαν δώρο έλαβε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ από την πίτα των ακαδημιών και την πίτα του κοινού καλότυχοι υπήρξαν ο Θωμάς Σολδάτος, ο Λιβιτσάνος Άγγελος, ο Μάρκος Βαφιάς και η Σοφία Σκληρού αντίστοιχα, κερδίζοντας αθλητικά είδη και δώρα της ομάδας.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί..
 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανλευκάδιος| Συγχαρητήρια στον Ερμή Καναλίου

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ερμή Καναλίου, για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δούλεψαν σκληρά γι’ αυτή