Τηλυκράτης – Σούλι Παραμυθιάς 0-1

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης από το Σούλι Παραμυθιάς με σκορ 0-1 για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, μία ήττα που τον βάζει σε περιπέτειες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το κυνήγι της σωτηρίας, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι “τελικός” εκτός έδρας στην Καστοριά, με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, με τους “κυανέρυθρους” να πρέπει να ανασυνταχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.


Οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν “όχι” στο δώρο που τους έκανε η άμυνα του Τηλυκράτη στο 15΄ και ο Τσουμάνης σε κενή εστία ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ είχαν και δοκάρι στο 39ο λεπτό με τον Γεωργάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Μαγκάκη προσπαθούσαν να βγουν μπροστά με μακρινές μπαλιές, αλλά αυτό δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, πλήν μιας καλής κεφαλιάς του Τόσκα στα μέσα του δευτέρου μέρους και το παιχνίδι έληξε με ήττα του Τηλυκράτη όπου στη συνέχεια έφερε και την παραίτηση του πλέον προπονητή Ηλία Μαγκάκη.

Διαιτητής: Σπυριάδης

Βοηθοί: Πραχάλης – Βογδόπουλος

Τηλυκράτης (Ηλία Μαγκάκης): Κουσιάδης, Πριόνας , Βασίλας(70′ Περιστέρης) , Καταγής Σ., Δημητρίου ,Ιασωνίδης (46′ Μπουρδούβαλης),Celaj ,Τόσκα , Γεωργούσης , Καταγής Γ.(35′ Κολοβός),Φράγκος (46′ Μηχάλης Α.).

Σούλι Παραμυθιάς (): Βλάχος , Κώτσιας , Μελιγγιώτης, Νάσιος,  Διαμαντής , Κύργιος , Μώκος , Γεωργάκης, Λάμπρου(85′ Μπέλλος ), Τσουμάνης , Παρχαρίδης (89′ Νούγιας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που