Νίκος Ματούλας: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι το πολύ καλό κλίμα»

Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Φούφα Νίκος Ματούλας, μίλησε στο sportime24.gr, για την φετινή πορεία της ομάδας του, φετινό πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθννικής αλλά και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sportime24.gr ο Νίκος Ματούλας:

Υπάρχει κάποιο μυστικό και φέτος ο Μακεδονικός Φούφα φιγουράρει στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής;

Νίκος Ματούλας: Το μυστικό της επιτυχίας είναι το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Στο τέλος της σεζόν με ποιο «σενάριο» θα είσαι ευχαριστημένος;

Νίκος Ματούλας: Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν η ομάδα μου βγει πρωταθλήτρια και κατακτήσει και το κύπελλο του νόμου μας.

Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; Ποια ομάδα σου έχει κάνει εντύπωση με την πορεία της ως τώρα;

Νίκος Ματούλας: Το φετινό πρωτάθλημα είναι παρά πολύ δυνατό με πολύ καλές και αξιόλογες ομάδες. Μου έχει κάνει εντύπωση το Σούλι Παραμυθιάς και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, έχουν δείξει ότι είναι δυνατές ομάδες και άλλωστε αυτό φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Αχέρων την Κυριακή στο Καναλάκι

Νίκος Ματούλας: Είναι ένας τελικός για εμάς το παιχνίδι αυτό. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, ετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πάμε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας.

photo: facebook.com/pg/foufasfc

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που