ΕΠΣ Π-Λ: Μίλησαν για το ντέρμπυ Φερεντίνος, Κατηφόρης & Βλασσόπουλος

Για το μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον 1ο ΠΑΣ Πρέβεζα και τον 2ο Θρίαμβο Λούρου που τους χωρίζουν 5 βαθμοί διαφορά, μίλησαν οι προπονητές των ομάδων της Λευκάδας. Η ομάδα του Λούρου θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει στο κυνήγι της πρωτιάς. Αντίθετα, οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν πως και το Χ2 θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ισχυρό προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος.

Διαβάστε τι είπαν οι  Άρης Φερεντίνος(ΑΟ Καρυάς), Αλέξανδρος Βλασσόπουλος(Οδυσσέας Νυδριού) και Γιώργος Κατηφόρης(Πανλευκάδιος).

Κατηφόρης: “Αυτός που το θέλει περισσότερο”

Ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού:Θα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, σίγουρα όμως δεν τελειώνει το πρωτάθλημα μετά από αυτό. Θα αναμετρηθούν δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις κι αυτό από μόνο του δείχνει την σημαντικότητα του.”

Ενώ, επισήμανε, ότι θέληση και πάθος θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξή του: “Από εκεί και πέρα η ομάδα που θα δείξει μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο θα έχει το πρώτο λόγο για να κατακτήσει τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος.”

Φερεντίνος: “Να αλλάξει το +4 ασφάλειας του πρώτου”

Ο Άρης Φερεντίνος που κάθεται στον πάγκο του ΑΟ Καρυάς, τόνισε: “Αμφίρροπο ματς. Νομίζω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, που θα κριθεί στη δύναμη κ στις στατικές φάσεις.”

Ενώ, τόνισε ότι πρέπει να μεγαλώσει το μαξιλαράκι ασφαλείας του 1ου με του 2ου: “Πρέπει να αλλάξει η ασφάλεια του πρώτου στους 4 πόντους. Να γίνει πιο μεγάλη 7 κ άνω. Δεν είναι δυνατόν να τελειώνουμε το πρωτάθλημα στις 13 Απρίλη κ να ξαναμαζευονται οι ομάδες αρχές Αυγούστου.”

Βλασσόπουλος: “Προβάδισμα ο ΠΑΣ με χ2”

Ο προπονητής του Οδυσσέα Νυδριού, Αλέξανδρος Βλασσόπουλος, είπε:
” Ένα παιχνίδι ένας τελικός. Αν η ομάδα του Λούρου έχει βλέψεις τότε θα πρέπει να κερδίσει και να υπερασπιστεί την έδρα της.”

Ενώ, υπογράμισε ότι το πλεονέκτυμα του ΠΑΣ, αν φύγει αήττητος: “Θα έχει σημαντικό Η ομάδα της Πρέβεζας έχει το πρώτο λόγο και ασφαλώς παίζει και για 2 αποτελέσματα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα δεν θεωρώ ότι τελειώνει κάτι, είναι νωρίς ωστόσο σε θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΣ θα έχει θέσει ένα προβάδισμα σοβαρό. Ευχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και η ομάδα που θα σταθεί καλύτερα να πάρει και το αποτέλεσμα.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που