Πανλευκάδιος: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση οργάνωσε χθες στο Πνευματικό Κέντρο, η οικογένεια του Πανλευκάδιου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της, με τους αθλητές του Πανλευκάδιου  και του Λευκάτας  να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Πανλευκάδιου Μιχάλης Κατωπόδης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους κάνοντας μια ανασκόπηση στη θετική πορεία της ομάδας και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Λευκάτας, Βασίλης Κονιδάρης, δίνοντας τις δικές του ευχές στους αθλητές για το νέο έτος.

Μετά την  ευλογία και την κοπή της πίτας, την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς, ο Δήμαρχος κ. Δρακονταειδής και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κ. Κων/νος Τζίμας, που επισήμανε πως έγινε η προσθήκη του Πήγασου, του συμβόλου της Λευκάδας πλάι στο τείχος της Αρχαίας Νικόπολης.

Καλεσμένος από την ομάδα του Παναιτωλικού ήταν ο Θεοδοσίου Δημήτρης που τιμήθηκε από τον Πανλευκάδιο , ενώ ακολούθησε η βράβευση και η απονομή τιμητικής πλακέτας στον προπονητή της ομάδας Κατηφόρη Γεώργιο, στον Θεοδόση Γουριώτη και στον Θάνο Μπουλμπασάκο.

Ακολούθησε κλήρωση με δωροεπιταγές και πολλά άλλα δώρα για όλα τα τμήματα της ομάδας.

πηγή: lefkadapress.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που