Πανλευκάδιος| Γυναίκες: Βαριά ήττα από Λύκαινές με 8-1

Την ήττα εντός έδρας με το βαρύ 8-1, γνώρισαν τα κορίτσια του Πανλευκάδιου στο γήπεδο του Νυδριού, από τους Λύκους Αιγιαλείας.


Τα κορίτσια του κόουτς Βακουφτσή, έμειναν νωρίς με 10 παίχτες, λόγω αποβολής της Καλαματιανού-Χαλικιάς και σε συνδυασμό την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων κοριτσιών, έφτασε το σκορ σε αυτή την έκταση.

Η Γκίνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων. Ενώ, οι φιλοξενούμενες με την Λαλιώτη οδηγό και άξιες συμπαραστάτριες την μικρούλα Παπαπέτρου και την Παπαδοπούλου Α., πήραν εύκολα τη νίκη

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κόσμος χειροκρότησε τα κορίτσια και στάθηκε κοντά στην προσπάθεια, με τις ίδιες φυσικά να το απολαμβάνουν ακόμη μια φορά, παρά την ήττα.

Πανλευκάδιος: Αραβανή Ζ., Μανωλίτση, Αραβανή Α., Αρματά, Παύλου, Γαβρίλη-Κολυβά, Γκίνη, Καλαματιανού-Χαλικιά, Κοντογεώργη, Κονδυλάτου, Δουβίτσα. Στο πάγκο ήταν: Κονιδάρη, Μπουκουβάλα, Πολίτη, Ραμαντάν, Πίτσιου, Γιαννουλάτου Σ., Γιαννουλάτου Ν.

Λύκαινες: Βασιλείου, Νικολάου Δ., Νικολάου Χ., Φατσιά, Ευγενοπούλου, Γιαννοπούλου, Παπαδοπούλου, Βλάχου, Παπαπέτρου, Λαλιώτη, Μητροπούλου. Στο πάγκο ήταν: Ρούσσα, Δημοπούλου, Βασιλειάδου, Κοντογιάννης, Καρβέλα, Παπαδοπούλου Ε., Πανίτσα.

Φωτογραφικό υλικό: kolivas.de
 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την