Τηλυκράτης – Αχέρων Καναλακίου 2-0

Με το Νίκο Βασίλα πρωταγωνιστή και σκόρερ και των δύο τερμάτων στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ο Τηλυκράτης πήρε τη νίκη και ξέφυγε στο βαθμολογικό πίνακα από την επικίνδυνη ζώνη. Οι παίχτες του Ηλία Μαγκάκη, ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τα γκολ να σημειώνονται σε κομβικά σημεία για την έκβαση του αγώνα.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Βασίλα και στη σηνέχεια συντήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, ενώ και οι “κυανέρυθροι” δεν είχαν κάποια αξιόλογη στιγμή μέχρι την ανάπαυλα πέραν του γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη μπήκε εκ νέου πολύ καλά στο παιχνίδι και ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη φάση και ευτύχησε μάλιστα να πετύχει και το δεύτερο γκολ. Στο 48’ ο Βασίλας με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0.  Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το αποτέλεσμα μέχρι και τη λήξη του αγώνα.

Ο σκόρερ των δυο τερμάτων του Τηλυκράτη Λευκάδας Νίκος Βασίλας στο 75΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Ράπτης (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Συνοδινός, Πριόνας, Βασίλας, Καταγής Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Τσελάι (88΄ Μπαλί), Τόσκα (82΄ Μιχάλης), Μπουρδούβαλης, Γεωργούσης, Φράγκος (63΄ Χριστογιάννης).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος (81΄ Λουκούμης), Βασιλειάδης, Φράγκος (51΄ Φέτσης), Πάνος, Κώστας (76΄ Νόνας), Νικολάου (60΄ Βασιλείου), Κούσης, Τζίμας, Γούλας, Μήλιος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί