Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Πανλευκάδιος – Θρίαμβος Λούρου 3-2

Νίκη μεγάλης ομάδας πήρε στο σημερινό ντέρμπι ο Πανλευκάδιος κόντρα στον Θρίαμβο Λούρου στο γήπεδο των Σφακιωτών  Λευκάδας. Η φιλοξενούμενη ομάδα  ήταν το επόμενο θύμα του Πανλευκάδιου που φαίνεται να μην φοβάται τίποτα πια. Στην αρχή όλα φαινόντουσαν εύκολα για τους γηπεδούχους αλλά  η συνέχεια έφερε πολλές εκπλήξεις  χαρίζοντας βέβαια ωραίο θέαμα στους φιλάθλους.  Υπήρχαν πολλές διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι που δόθηκε στον Θρίαμβο Λούρου,  πέναλτι που μάλλον δεν έπρεπε να δοθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι έβλεπαν τον αγώνα  σίγουρα θα έχουν να λένε για ένα ωραίο παιχνίδι που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τους Λευκαδίτες, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε όσους αγαπάνε αυτό το άθλημα. 


Στα πρώτα λεπτά ο Πανλευκάδιος μπήκε δυναμικά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα . Ο Κολοβός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό  με κοντινή κεφαλιά και πέντε λεπτά αργότερα ο Θειακός  έκανε το 2-0 προκαλώντας πανικό στους αντίπαλους παίχτες.  Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με τον Σιδέρη σε 2-1 στο 23ο  λεπτό από εκτέλεση απευθείας φάουλ .

Στο δεύτερο μέρος  οι παίχτες του Βασιλειάδη το πίστεψαν περισσότερο πιέζοντας αρκετά την ομάδα του Πανλευκάδιου. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, ο διαιτητής στο 66′ υπέδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά ο Νταλάκας την έστειλε στο δοκάρι και έτσι έμεινε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 84′ μια απροσεξία της άμυνας του Πανλευκαδιο χάρισε την μπάλα στον Σιδέρη ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα. Στο 94′ οι δυο αλλαγές του Κατηφόρη χάρισαν την νίκη στον Πανλευκάδιο . Ο Γαζής έβγαλε για τον Αργυρό ο οποίος στο τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τελικό σκορ 3-2  .

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί:  Γκαρτζονίκας – Κωστης

Πανλευκάδιος (Γ. Κατηφόρης): Λιάσκος, Κολάγκι, Τσιάβος, Κουμπής, Τούργελης, Κοκόλης Χ. , (90′ Καρέλης), Θειακός (50′ Γαζής), Κολοβός, Ορφανός (55′ Αργυρός- 93′ Θεοχάρης), Κούτσικος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ(Βασιλειάδης): Βαρελής, Παππάς, Μαργέτης, Καριπόγλου (68′ Ζάκκας) , Γογόλος, Πάνου, Γκολάκου, Ντόντης(81′ Τζαφέρης), Σιδέρης, Νταλάκας (88′ Χαλάστρας), Κολιός (46′ Μανιώτης)

Πηγή: www.lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την