Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Οδυσσέας Νυδριού – ΠΑΣ Πρέβεζας 0-1

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Οδυσσέας Νυδριού από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πρέβεζας με σκορ 0-1 και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” σε συνδυασμό με την ήττα του Λούρου στους Σφακιώτες από τον Πανλευκάδιο, ανέβασαν τη διαφορά από τον 2ο Λούρο στο +5. Με δέκα έπαιζαν για περίπου μια ώρα οι γηπεδούχοι. Ο Γκίνης έδωσε το τρίποντο τον ΠΑΣ Πρέβεζας

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς σκορ, με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη και τον ΠΑΣ Πρέβεζα να έχει ένα σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον νέο απόκτημα της τον Κατσαρό, αλλά και με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αλλάξει, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ζάτσε.

Στην επανάληψη, οι παίχτες του Αλέξη Βλασσόπουλου είχαν σαν κύρια απειλή δύο μακρινά σουτ του Χατζή, ενώ στο απέναντι πάγκο, οι παίχτες του Βασίλη Ξανθόπουλο είχαν 2-3 καλές στιγμές με Γεωργίου και Σταματέλο, όμως πίεσαν αρκετά το τελευτάιο 20λεπτο, εκμεταλλευόμενοι των παίχτη παραπάνω και η λύτρωση των κιτρινόμαυρων ήρθε από ένα κόρνερ, όταν ο Δημουλιάς γύρισε παράλληλα με το τέρμα και ο Γκίνη με πολύ κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1, που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Οδυσσέας Νυδριού(Βλασσόπουλος): Σκιαδάς, Μανωλίτσης, Μακρυμανώλης(70΄ Ναζεράι), Καταγής, Γεωργάκης, Βουλγαρίδης(88΄ Ζουριδάκης), Θειακός(78΄ Γαζής), Μουρεχίδης, Μονόλιθος(60΄ Κτενάς), Ζάτσε, Χατζής.

ΠΑΣ Πρέβεζας(Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Γκίνη, Γεωργίου(90΄ Ντιό), Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Τσάλα, Ελέζι(82΄ Σπανός), Τριάντος, Μπόμπορης(48΄ Σταματέλος), Κατσαρός(70΄ Δημουλιάς)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24