ΕΠΣ Π-Λ: Χωρίς παρατηρητή το Πανλευκάδιος-Θρ. Λούρου

Κοιτώντας το πίνακα με τους διαιτητές της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την 19η “στροφή” του πρωταθλήματος, το μάτι έπεσε στους παρατηρητές και διαπίστωσα ότι σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της 19ης ημέρας δεν υπάρχει παρατηρητής!!!

Δηλαδή αν δεν μπει παρατηρητής στο Πανλευκάδιος – Λούρος, που παίζει ο 3ος με τον 2ο, σε ένα μαραθώνιο πρωταθλήματος που κάθε Σάββατο ο ένας περιμένει γκέλα του άλλου, σε πιο παιχνίδι θα μπει.

Ψιλά γράμματα θα πουν πολλοί και με τι ασχολείσε… Αλλά αν οι παράγοντες που επενδύουν δε κοιτάνε τέτοιους είδους περιστατικά, τότε πώς θέλουν να πάνε το προϊόν ένα βήμα παραπέρα.

Φέτος ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπορεί να μην έχει χάσει την πρωτοπορία, αλλά ο Λούρος είναι σε απόσταση αναπνοής πίσω του. Αυτή την αγωνιστική, ομάδες της 5αδας παίζουν μεταξύ τους. Είναι δυνατόν να μπει σε τέτοιο παιχνίδι παρατηρητής.

Οι Σφακιώτες πέφτουν μακρυά??? Ή είναι κρυφός ο παρατηρητής???? Υπάρχουν παιχνίδια για ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό κια τους έστειλαν όλους έκει???? Δεν υπάρχουν άλλοι???

Η διοργανώτρια αρχή θα έπρεπε να μεριμνήσει σε αυτό και να μην στέλνει παρατηρητές σε άκυρα παιχνίδια, γτ είναι κοντά….. Τα πρωταθλήματα δε κρίνονται μόνο στα ματς πρώτου δεύτερου…

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που