Γ΄ Εθνική: Στο Ναυπακτιακό Βακράκος και Στεργίδης

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Λάμπρος Χρυσανθόπουλος και η διοίκηση συμφώνησαν με τον άλλοτε αρχηγό της Παναχαϊκής και μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Λυμπέρη Στεργίδη, ο οποίος από σήμερα είναι παίκτης της ομάδας της Ναυπάκτου. Επίσης ο Ναυπακτιακός Αστέρας ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού πρώην επιθετικού του Παναιτωλικού, Γιώργου Βακράκου.

Σχετικά με την απόκτηση του Στεργίδη

Για τον Στεργίδη υπήρχε ενδιαφέρον από το καλοκαίρι. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού Αστέρα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός με έφεση στο σκοράρισμα και την δημιουργία του παιχνιδιού και η μεταγραφή του δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα της Ναυπάκτου.

Τον Λυμπέρη Στεργίδη υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός του Ναυπακτιακού, Γιώργος Τσιμιτσέλης, στην αίθουσα τύπου του Παπαχαραλαμπείου.

Για τον Γιώργο Βακράκο (κεντρική φώτο)

Ο Γιώργος Βακράκος αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού του Τραϊανού Δέλλα, από την οποία έλυσε το επαγγελματικό του συμβόλαιο προκειμένου να μετακινηθεί στον Ναυπακτιακό, έτσι ώστε να τον ενισχύσει στις προσπάθειες που καταβάλλει για την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Τελευταίο του επίσημο παιγνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, ο αγώνας κυπέλλου με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Παναιτωλικός και Ναυπακτιακός, έχουν πολύ στενές σχέσεις συνεργασίας τα τελευταία χρόνια, κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα έπειτα και από την τελευταία μετακίνηση ενός πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Γίωργος Βακράκος στην ομάδα της Ναυπάκτου.

πηγή: agriniopress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που