Νίκη Λευκάδας: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Μέσα σε ένα πολύ ευδιάθετο κλίμα και με πλήθος κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα στο IONIO STAR, η ομάδα της Νίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


Αρχικά, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε η πρόεδρος της ομάδας, Γεωργία Λάζαρη, η οποία καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μίλησε για την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με την συμμετοχή της στο EuroCup.

Μετά από την ευλογία και την κοπή της πίτας, την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης κ. Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαλικιάς, ο Δήμαρχος κ. Δρακονταειδής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης και ο Ξενοφών Βεργίνης. Τις ευχές του έστειλε και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς.

Κατόπιν, ακολούθησε η βράβευση των χορηγών της Νίκης για την μακρόχρονη προσφορά και στήριξη τους στην ομάδα.

Στο τέλος της βραδιάς, μοιράστηκε η πίτα στους παρευρισκόμενους, το φλουρί της οποίας κέρδιζε ένα tablet..

πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των