Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο ΑΣΛ “Φίλανδρος”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος”.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα νέο εγχείρημα, μια προσπάθεια ένωσης του αθλητισμού με την αρχαιολογία του τόπου, σε συνεργασία του Συλλόγου για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Νυδριού “Βίλχελμ Νταίρπφελντ” και του ΑΣΛ Φίλανδρου. Σχετίζεται με την σύνδεση των ανασκαφών του ιστορικού Νταίρπφελντ σε ένα κοινό αγώνα τρεξίματος όπου θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Τις ευχές τους για το νέο έτος, αλλά και τις ευχαριστίες τους στις ακαδημίες και στους εθελοντές έδωσαν οι υπεύθυνοι του ΑΣΛ Φίλανδρου, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Λευκάδας και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των χορηγών του 8ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου και των χορηγών των ακαδημιών της αθλητικής περιόδου 2017 -18.

Από τις βραβεύσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της ομάδας της Νίκης Λευκάδας σχετικά με την συμμετοχή της στο EuroCup, αλλά και της αθλήτριας Ευδοξίας Κουρέτση καθώς και του προπονητή της Γιώργου Ιωακειμίδη για τις εξαιρετικές αθλητικές της επιδόσεις.

Οι πίτες που κόπηκαν στο σύνολο τους ήταν πέντε και τα δώρα ήταν όλα προσφορές των καταστημάτων Βoutique Βebe, Butterfly, Melekos Health Club και Express Market.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά ήταν ο Χαράλαμπος Κολυβάς, η Οπρίκα Χριστίνα και η Γαβριέλα Πρέγουλα.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί…

Πηγή: lefkadapress.gr – Περισσότερες φώτο ΕΔΩ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την