Γ΄ Εθνική: Θεσπρωτός – Τηλυκράτης 0-1

Μεγάλο διπλό του Τηλυκράτη στην Ηγουμενίτσα, με τους “κυανέρυθρους” να κερδίζουν με ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο την τοπική ομάδα.

Με τέρμα του Κλάιντι Τόσκα στο 67΄, η ομάδα της Λευκάδας υποχρέωσε τον Θεσπρωτό σε ήττα μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο, με 0-1.

Ο Θεσπρωτός , με τα τρία νέα αποκτήματα στη βασική 11άδα του, είχε το πάνω χέρι στο α΄μέρος αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων δε του επέτρεψε να δημιουργήσει φάσεις, πέρα από ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ του Ευθυμιου στο 29΄ εξουδετέρωσε στη γωνία του ο Συνοδινός.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη στην αντεπίθεση, αφού ο Τόσκα με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μιχάλη, όμως ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού τον νίκησε στο τετ-α-τετ. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 67΄ όταν ο Τόσκα έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο σφηνώθηκε στην δεξιά γωνία του Κωνσταντάκου για το 0-1.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (65΄ Βαγγ.Κωνσταντίνου), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Μητσέλος, Φούντζουλας, Ευθυμίου, Πόζογλου, Μπίκας, Τοπάλι (57΄ Βασ. Κωνσταντίνου Β./76΄ Κατσέλης)

Τηλυκράτης (Μαγκάκης): Συνοδινός, Πριονάς, Βασίλας, Καταγής Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Τσελάι, Τόσκα, Μιχάλης, Καταγής Γ. (65΄ Χριστόγιαννης) , Φράγκος (77΄Περιστέρης)

Πηγή-photo: Theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24