Γ΄ Εθνική: Θεσπρωτός – Τηλυκράτης 0-1

Μεγάλο διπλό του Τηλυκράτη στην Ηγουμενίτσα, με τους “κυανέρυθρους” να κερδίζουν με ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο την τοπική ομάδα.

Με τέρμα του Κλάιντι Τόσκα στο 67΄, η ομάδα της Λευκάδας υποχρέωσε τον Θεσπρωτό σε ήττα μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο, με 0-1.

Ο Θεσπρωτός , με τα τρία νέα αποκτήματα στη βασική 11άδα του, είχε το πάνω χέρι στο α΄μέρος αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων δε του επέτρεψε να δημιουργήσει φάσεις, πέρα από ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ του Ευθυμιου στο 29΄ εξουδετέρωσε στη γωνία του ο Συνοδινός.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη στην αντεπίθεση, αφού ο Τόσκα με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μιχάλη, όμως ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού τον νίκησε στο τετ-α-τετ. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 67΄ όταν ο Τόσκα έπιασε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο σφηνώθηκε στην δεξιά γωνία του Κωνσταντάκου για το 0-1.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (65΄ Βαγγ.Κωνσταντίνου), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Μητσέλος, Φούντζουλας, Ευθυμίου, Πόζογλου, Μπίκας, Τοπάλι (57΄ Βασ. Κωνσταντίνου Β./76΄ Κατσέλης)

Τηλυκράτης (Μαγκάκης): Συνοδινός, Πριονάς, Βασίλας, Καταγής Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδης, Τσελάι, Τόσκα, Μιχάλης, Καταγής Γ. (65΄ Χριστόγιαννης) , Φράγκος (77΄Περιστέρης)

Πηγή-photo: Theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...